Promosi Vivix

Bulan ni, Vivix promosi! Belian 2 botol vivix: ✅ Diskaun 5% ✅ Free membership bernilai RM69 ✅ Free postage ✅ Bonus cash ☺ Vivix ni memang sangat banyak manfaat. Especially untuk mereka yang mengalami penyakit kronik. Namun, vivix ni bukanlah menyembuhkan, tetapi membantu memulihkan sel-sel yang rosak dan mengelakkan bahaya pada organ tubuh. Kita ikhtiar, …

Telomeres

Apa itu Telomeres? Hihi… macam pening nak faham kan kan? 😀 Ok Cik Long cuba terangkan, perasan tak, kalau kita pakai tali kasut, dihujungnya ada lilit keras. Kalau hujung tali kasut tu tidak ada yangg lilit keras tu lama-lama tali kasut mudah terburai. Telemores ni macam hujung tali kasut. Berfungsi untuk kuasa lilit dan bentuk pattern …