CoQHeart, Info Produk, Isteri, Mahu Hamil, Mahu sihat, Shaklee

Ikhtiar Hamil dengan CoQ10

Berita sangat baik untuk kawan kawan yang sedang berusaha untuk mengandung. Coqtrol ni ada polifenol juga dan coq10. Ramai orang banyak sudah dapat kesan baik selepas makan coq10. Tak sabar nak tunggu Januari 2018. Siapa ikhtiar hamil? Meh saya cerita bestnya coqtrol ni. Salam sayang ❤, Cik Long Yani http://www.CikLongYani.com http://CikLongYani.wasap.my

Ibu Mengandung, Mahu sihat, Omega Guard, Shaklee

EPA dan DHA

Penambahan EPA dan DHA kepada diet wanita hamil memberi kesan berikut: 🌷meningkatkan perkembangan penglihatan dan kognitif bayi 🌷mengurangkan risiko alergi di kalangan bayi 🌷mencegah kelahiran pramatang 🌷mengurangkan risiko pre-eklampsia 🌷mengurangkan risiko bayi lahir kurang berat 🌷mengurangkan risiko ibu kemurungan (post-natal depression). #infohamil

Ibu Mengandung, Isteri, Mahu cantik, Mahu sihat, Shaklee

Ibu hamil aktif !

Apa ibu-ibu sedang buat waktu tengahri ni? Ibu yang hamil, tak boleh lemau-lemau. 😁 Kena selalu aktif. Jom exercise! Sapu sampah, kemas rumah, lipat kain, basuh pinggan mangkuk... Tu dah kira exercise dah tu 😘 Yang penting jugak, jangan skip suplemen ibu mengandung yea 😉 #infohamil

:: ESP - Soy Protein Isolate Powder ::, ESP - Soy Protein Isolate Powder, Ibu Mengandung, Isteri, Mahu cantik, Master Roslan, Putih Gebu Gebas, Shaklee

ESP – Soy Protein Isolate Powder

ESP Vs Putih Ramai yang upload gambar-gambar wajah sebelum dan selepas 2 minggu mengamalkan ESP Shaklee. Di samping banyak menfaat lain, ESP memutihkan kulit wajah dan seluruh tubuh. Kadang-kadang apabila jumpa anak-anak buah ni mcm tak kenal dek perubahan... Kulit makin anjal, putih dan gebu !!! 25 tahun dulu ada leader Shaklee yang berbangsa Sikh melahirkan… Continue reading ESP – Soy Protein Isolate Powder