b-complex, ESP - Soy Protein Isolate Powder, Ibu Mengandung, Mahu sihat, Omega Guard, ostematrix, Vita-C Plus, vita-lea

To do list

Assalamulaikum wbt dan Selamat Pagi 😊 Pagi-pagi ni, masing² dah ada aktiviti ke hari ni? Kalau belum, buat to do list nak selesaikan apa hari ni. Rancang betul². Bila kita senaraikan nak buat apa, inshaAllah masa tidak akan berlalu begitu sahaja ☺ Kita akan guna masa sebaiknya. Hasilnya, kita akan berpuas hati dengan apa yang… Continue reading To do list

Ibu Mengandung, Isteri, Mahu cantik, Mahu sihat, Shaklee

Ibu hamil aktif !

Apa ibu-ibu sedang buat waktu tengahri ni? Ibu yang hamil, tak boleh lemau-lemau. 😁 Kena selalu aktif. Jom exercise! Sapu sampah, kemas rumah, lipat kain, basuh pinggan mangkuk... Tu dah kira exercise dah tu 😘 Yang penting jugak, jangan skip suplemen ibu mengandung yea 😉 #infohamil