Rumah Ngaji

Sepatutnya Cik Long bertugas mengiring waibi minggu lepas tetapi disebabkan Cik Long terlibat dengan sekretariat merangkap pengurusan acara Malam Kesenian Wanita Kelantan dan terpaksa hadir program di Kuala Lumpur. Maka Cik Long tukar shift dengan Syie yang sepatutnya bertugas minggu ini. Mulanya terkejut juga apabila diberitahu kena ke KL lagi, maklumlah, minggu lepas dah ke …

EPA dan DHA

EPA dan DHA

Penambahan EPA dan DHA kepada diet wanita hamil memberi kesan berikut: 🌷meningkatkan perkembangan penglihatan dan kognitif bayi 🌷mengurangkan risiko alergi di kalangan bayi 🌷mencegah kelahiran pramatang 🌷mengurangkan risiko pre-eklampsia 🌷mengurangkan risiko bayi lahir kurang berat 🌷mengurangkan risiko ibu kemurungan (post-natal depression). #infohamil

To do list

Assalamulaikum wbt dan Selamat Pagi 😊 Pagi-pagi ni, masing² dah ada aktiviti ke hari ni? Kalau belum, buat to do list nak selesaikan apa hari ni. Rancang betul². Bila kita senaraikan nak buat apa, inshaAllah masa tidak akan berlalu begitu sahaja ☺ Kita akan guna masa sebaiknya. Hasilnya, kita akan berpuas hati dengan apa yang …

Vivix untuk ibu berpantang

Ini ler kandungan #vivix tu. Semuanya dari buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan. Anggur yang besar tu mahal weih.. Sebab tinggi antioksidan. Saiznya kira-kira sebesar bola golf satu biji. 😁 Vivix ni sesuai untuk ibu yang berpantang. Sebab, vivix bertindak sebagai pembaik pulih sel-sel. Luka bersalin cepat sembuh. Badan pun segar dan bertenaga je. Puas hati la berpantang …

Promosi Vivix

Bulan ni, Vivix promosi! Belian 2 botol vivix: ✅ Diskaun 5% ✅ Free membership bernilai RM69 ✅ Free postage ✅ Bonus cash ☺ Vivix ni memang sangat banyak manfaat. Especially untuk mereka yang mengalami penyakit kronik. Namun, vivix ni bukanlah menyembuhkan, tetapi membantu memulihkan sel-sel yang rosak dan mengelakkan bahaya pada organ tubuh. Kita ikhtiar, …