To do list

Assalamulaikum wbt dan Selamat Pagi 😊 Pagi-pagi ni, masing² dah ada aktiviti ke hari ni? Kalau belum, buat to do list nak selesaikan apa hari ni. Rancang betul². Bila kita senaraikan nak buat apa, inshaAllah masa tidak akan berlalu begitu sahaja ☺ Kita akan guna masa sebaiknya. Hasilnya, kita akan berpuas hati dengan apa yang …

Ibu hamil aktif !

Ibu hamil aktif !

Apa ibu-ibu sedang buat waktu tengahri ni? Ibu yang hamil, tak boleh lemau-lemau. 😁 Kena selalu aktif. Jom exercise! Sapu sampah, kemas rumah, lipat kain, basuh pinggan mangkuk… Tu dah kira exercise dah tu 😘 Yang penting jugak, jangan skip suplemen ibu mengandung yea 😉 #infohamil

Vivix untuk ibu berpantang

Ini ler kandungan #vivix tu. Semuanya dari buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan. Anggur yang besar tu mahal weih.. Sebab tinggi antioksidan. Saiznya kira-kira sebesar bola golf satu biji. 😁 Vivix ni sesuai untuk ibu yang berpantang. Sebab, vivix bertindak sebagai pembaik pulih sel-sel. Luka bersalin cepat sembuh. Badan pun segar dan bertenaga je. Puas hati la berpantang …

Promosi Vivix

Bulan ni, Vivix promosi! Belian 2 botol vivix: ✅ Diskaun 5% ✅ Free membership bernilai RM69 ✅ Free postage ✅ Bonus cash ☺ Vivix ni memang sangat banyak manfaat. Especially untuk mereka yang mengalami penyakit kronik. Namun, vivix ni bukanlah menyembuhkan, tetapi membantu memulihkan sel-sel yang rosak dan mengelakkan bahaya pada organ tubuh. Kita ikhtiar, …