Shaklee, Sihat Wang

Cabutan bertuah Julai 2018

Assalamualaikum wrt wbt Tengah mengemas meja memalam, tetiba terperasan sampul dan nota dari pengasas DiariUmmi.com. Tergelak sensorang. Nasib baik hadiah ni tak tercampak ke dalam tong sampah. Kalau tidak nangis tak berlagulah jawabnya 😂. Hari ni dah masuk hari kedua SST jadi memang sangat perlulah kepada not kertas dalam sampul raya tu. Inilah yang bestnya… Continue reading Cabutan bertuah Julai 2018

Basic H, Basic H2, Info Produk, Mahu cantik, Mahu sihat, Shaklee

Basic H2

Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate Sebagai larutan untuk jelum kepala/ badan anak/ dewasa yang demam. Untuk memandikan anak-anak bagi mengelakkan serangan nyamuk. Mencuci kudis dan melecur pada kulit serta sebagai ubat untuk ulser dalam mulut. Merendam segala jenis botol susu bayi, pam susu dan sebahagainya. Mencuci barang-barang di dapur dan mencuci lantai.

ESP - Soy Protein Isolate Powder, Shaklee

Protein dan Shaklee

Dr Shaklee mencipta protein pertama pada tahun 1961. Fuh.. lama nau. Cik Long  pun tak lahir lagi. ESP yang berasaskan soy protein ni adalah non-gmo iaitu organik dan genetiknya tidak diubahsuai. Wanita patut amalkan ESP. Sebab ESP membekalkan tenaga segera kepada wanita yang bergelar ibu mahupun surirumah tangga. Ibu Hamil lagi lah perlukan protein ni… Continue reading Protein dan Shaklee

Isteri, Mahu sihat, Produk Kesihatan Badan, Shaklee, Suami, vita-lea

Vita-Lea® Iron Formula

Vita-Lea® Iron Formula Memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting. Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik. Provide you with 28 essential vitamins and critical minerals. Helps in maintenance of good health.