ESP – Soy Protein Isolate Powder

ESP – Soy Protein Isolate Powder Menyediakan tenaga berkekalan. Membantu menahan rasa lapar. Membantu kurangkan kolestrol. Dengan asid amino penting. Provides sustained energy Helps ward off hunger Helps to reduce cholesterol With essential amino acids

Ibu hamil aktif !

Ibu hamil aktif !

Apa ibu-ibu sedang buat waktu tengahri ni? Ibu yang hamil, tak boleh lemau-lemau. 😁 Kena selalu aktif. Jom exercise! Sapu sampah, kemas rumah, lipat kain, basuh pinggan mangkuk… Tu dah kira exercise dah tu 😘 Yang penting jugak, jangan skip suplemen ibu mengandung yea 😉 #infohamil

Vivix untuk ibu berpantang

Ini ler kandungan #vivix tu. Semuanya dari buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan. Anggur yang besar tu mahal weih.. Sebab tinggi antioksidan. Saiznya kira-kira sebesar bola golf satu biji. 😁 Vivix ni sesuai untuk ibu yang berpantang. Sebab, vivix bertindak sebagai pembaik pulih sel-sel. Luka bersalin cepat sembuh. Badan pun segar dan bertenaga je. Puas hati la berpantang …

Promosi Vivix

Bulan ni, Vivix promosi! Belian 2 botol vivix: ✅ Diskaun 5% ✅ Free membership bernilai RM69 ✅ Free postage ✅ Bonus cash ☺ Vivix ni memang sangat banyak manfaat. Especially untuk mereka yang mengalami penyakit kronik. Namun, vivix ni bukanlah menyembuhkan, tetapi membantu memulihkan sel-sel yang rosak dan mengelakkan bahaya pada organ tubuh. Kita ikhtiar, …