:: Nutriferon ::, Info Produk, Isteri, Mahu sihat

Immune booster

Terperanjat Cik Long sebab ada kawan order sampai 3 kotak Nutriferon dua hari lepas . Immune booster untuk sekeluarga. Nutriferon ni macam first aid yang patut ada di setiap rumah. Anak-anak sangat sukakan nutriferon kerana rasanya manis-manis buah labu. Sekarang musim cuaca tak menentu. Pengambilan nutriferon ni akan membantu untuk meningkatkan antibodi tubuh. Cepat-cepat grab sebelum… Continue reading Immune booster

CoQHeart, Info Produk, Isteri, Mahu Hamil, Mahu sihat, Shaklee

Ikhtiar Hamil dengan CoQ10

Berita sangat baik untuk kawan kawan yang sedang berusaha untuk mengandung. Coqtrol ni ada polifenol juga dan coq10. Ramai orang banyak sudah dapat kesan baik selepas makan coq10. Tak sabar nak tunggu Januari 2018. Siapa ikhtiar hamil? Meh saya cerita bestnya coqtrol ni. Salam sayang ❤, Cik Long Yani http://www.CikLongYani.com http://CikLongYani.wasap.my

Awet Muda, Isteri, Promosi November, Sedang Berpantang, Shaklee, Vivix

Promosi Vivix

Promo vivix berbaki 3 hari lagi. Bakal ibu berpantang pun ada yang dah risik nak beli. Maklumlah, ada yang nak berpantang sendiri. Nak kekal cergas dan mempercepatkan baik pulih kesihatan tubuh 😊 Nak tanya tentang Vivix dengan harga promo dan penjimatan berganda? ⤵http://CikLongYani.wasap.my

Ibu Mengandung, Isteri, Mahu cantik, Mahu sihat, Shaklee

Ibu hamil aktif !

Apa ibu-ibu sedang buat waktu tengahri ni? Ibu yang hamil, tak boleh lemau-lemau. 😁 Kena selalu aktif. Jom exercise! Sapu sampah, kemas rumah, lipat kain, basuh pinggan mangkuk... Tu dah kira exercise dah tu 😘 Yang penting jugak, jangan skip suplemen ibu mengandung yea 😉 #infohamil