Immune booster

Terperanjat Cik Long sebab ada kawan order sampai 3 kotak Nutriferon dua hari lepas . Immune booster untuk sekeluarga. Nutriferon ni macam first aid yang patut ada di setiap rumah. Anak-anak sangat sukakan nutriferon kerana rasanya manis-manis buah labu. Sekarang musim cuaca tak menentu. Pengambilan nutriferon ni akan membantu untuk meningkatkan antibodi tubuh. Cepat-cepat grab sebelum …

Ikhtiar Hamil dengan CoQ10

Berita sangat baik untuk kawan kawan yang sedang berusaha untuk mengandung. Coqtrol ni ada polifenol juga dan coq10. Ramai orang banyak sudah dapat kesan baik selepas makan coq10. Tak sabar nak tunggu Januari 2018. Siapa ikhtiar hamil? Meh saya cerita bestnya coqtrol ni. Salam sayang ❤, Cik Long Yani www.CikLongYani.com http://CikLongYani.wasap.my

Telomeres

Apa itu Telomeres? Hihi… macam pening nak faham kan kan? 😀 Ok Cik Long cuba terangkan, perasan tak, kalau kita pakai tali kasut, dihujungnya ada lilit keras. Kalau hujung tali kasut tu tidak ada yangg lilit keras tu lama-lama tali kasut mudah terburai. Telemores ni macam hujung tali kasut. Berfungsi untuk kuasa lilit dan bentuk pattern …