Ibu hamil aktif !

Ibu hamil aktif !

Apa ibu-ibu sedang buat waktu tengahri ni? Ibu yang hamil, tak boleh lemau-lemau. 😁 Kena selalu aktif. Jom exercise! Sapu sampah, kemas rumah, lipat kain, basuh pinggan mangkuk… Tu dah kira exercise dah tu 😘 Yang penting jugak, jangan skip suplemen ibu mengandung yea 😉 #infohamil

ESP – Soy Protein Isolate Powder

ESP Vs Putih Ramai yang upload gambar-gambar wajah sebelum dan selepas 2 minggu mengamalkan ESP Shaklee. Di samping banyak menfaat lain, ESP memutihkan kulit wajah dan seluruh tubuh. Kadang-kadang apabila jumpa anak-anak buah ni mcm tak kenal dek perubahan… Kulit makin anjal, putih dan gebu !!! 25 tahun dulu ada leader Shaklee yang berbangsa Sikh melahirkan …

Set bajet sempena bajet 2018

Assalamualaikum wrt wbt dan selamat sejahtera. Hari ini merupakan hari pembentangan bajet 2018 oleh YAB Dato’ Seri Najib Razak, Perdana Menteri Malaysia. Sebagai rakyat Malaysia yang prihatin dengan situasi ekonomi, pastinya akan duduk menanti mendengar apa yang akan dilaksanakan oleh Kerajaan Malaysia pada tahun depan. Sayangnya hari ini, Cik Long terpaksa ke Senawang, Negeri Sembilan …