Homedec, Keluargaku Sayang, Sahabat Baik Wajib Dicari

Homedec 2018

Alkisah kami bertiga ke Homedec 2018 di Kuala Lumpur Convention Centre disebabkan pujukan mami.

Selepas habis majlis Hari Sayyidatina Khadijah, malamnya kami bertiga terus terbang ke KL. Penat tu Allah sahaja yang tahu. Sham bagitahu kaki dia sakit sebab banyak berjalan dan berdiri semasa program. Cik Long pun sama.

Sampai di KLIA2, kami berurut dengan makcik Gintel untuk legakan sakit-sakit seluruh tubuh. Gambar ada, tapi mami bagitahu buruk sangat rupa semasa berurut tu… haha.

Alhamdulillah sampai di penginapan sekitar jam 1 pagi lebih. Sebelum tidur Cik Long telan Ostematrix untuk legakan lenguh-lenguh badan. Mami pun Cik Long paksa makan juga.

Musafir kali ini, Cik Long tak sempat nak masukkan vitamin ke dalam pillbox, semuanya Cik Long angkut dengan botol-botol sekali. Obses tak obses korang jangan mengata Cik Long. Penting untuk kesihatan tau.

20181103_204033-2.jpeg

Alhamdulillah, pagi esoknya kami bangun terasa ringan tubuh dan terus ke pameran Homedec. Pertama kali datang ke Homedec, memang membuatkan kami macam rusa masuk kampung.

Semua booth yang kami pergi, semua orang tanya satu keluarga ke? Jadi kami decide ambil gambar bersama apabila kami dapat 3 peluang bergambar free di photobooth Homedec.  Muka sensorang memang dah keletihan sangat dah tapi banyak pengalaman yang kami kutip sepanjang datang ke sini.

Terima kasih mami ❤

 

This slideshow requires JavaScript.

Di booth terakhir kami pergi, dapat gula-gula buah-buahan homemade. Best kan? Siap boleh makan macam-macam lagi kat situ 🤪

20181103_231204.jpg

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s