Bawa downline ke cawangan Shaklee

Bawa downline baru semalam ke cawangan Shaklee untuk tunjuk ajar cara-cara membeli. Ingatkan Cik Long jah nak membeli, rupanya puan Samhani Ismail nak memborong jugak 😂 Puan Sam beli Cinch Mix Shake perisa Latte sebab ianya bagus untuk orang yang berdiet. Kenapa bagus untuk orang diet? Kerana ianya mengandungi Liucine yang menghalang kulit mengeleber. Kawan …

Ngetest basikal baru

Alhamdulillah… sempat 2 round naik basikal ni 🚲 Moga istiqamah selepas untuk terus sihat. Peluh rejat tadi. Hari ni berat 102kg 😂. Target nak turun ke 64kg. Jauh lagi perjalanan yang perlu ditempuhi. Cik Long sekarang pun start consume Liucine yang ada dalam Cinch Shake Shaklee. Antara khasiatnya adalah apabila kuyus nanti, kulit tak mengeleber. …

Basikal !

Aalhamdulillah… nak share dengan semua. Cik Long beli basikal pertama kali dalam hidup selepas hasutan beberapa kali oleh Samhani. Terima kasih Sam, i’m really appreciat start dari cadangan, nasihat untuk beli, pergi survey dan bawa basikal ke rumah 😚 Ok esok kita start berbasikal uolss 😜

Buah tangan PPWK Kadok

Buah tangan PPWK Kadok

Nak balik tadi, tetiba Kak Zah kata nak bagi buah tangan. Dalam hati, Alamak, tak ingat pesan ko Sham Syifa’ jangan ada buah tangan ko gapo 😂🤣 kepada pengurusan PPWK. Projek pun tak mula lagi 😅. Tapi rupanya buah tangan ni sememangnya buah. Satu bakul beriben pulak tu. Berat kemain 😍 Pastu diberinya pula 2 …