Awet Muda, b-complex, ESP - Soy Protein Isolate Powder, Mahu cantik, Omega Guard, Putih Gebu Gebas, Sustained Release Vita-C Plus™, Vita-C Plus, vita-e complex, Vivix

Awet muda

Semalam Cik Long pergi berjumpa dengan sahabat lama yang selalu juga Cik Long dapatkan nasihat kerana banyak sangat persamaan antara kami. Cuma umur kami jauh beza yang amat, Kak Intan bagitahu dia dah 51 tahun tahun ni. Langsung tak nampak tua dengan 9 orang anak yang sudah meningkat dewasa. Banyak jugak tips yang Cik Long dapat berkaitan dengan macamana nak awet muda ni dari Kak Intan. Antaranya mengamalkan pemakanan herba dan lain-lain lagi.

Yang paling best apabila Kak Intan kata wajah Cik Long tak berubah sejak 12 tahun yang lepas. Wowwwi terangkat jap.

Minggu lepas, ada orang bagitahu Cik Long pelajar universiti. Hadoi… terasa nak tergelak bila teringat kembali.

Selepas mesyuarat dua hari lepas, sempat lagi staff yang berada di sebelah yang puji kulit Cik Long yang semakin berseri, padahal masa tu bedak pun tak pakai. Kalau pakai mekap, tak tahulah apa yang nak dikata.

Sebenarnya tiada pun rahsia yang nak disorok. Cik Long selalu sarankan kalau ada yang puji atau bertanya pasal penjagaan kulit agar mengamalkan pengambilan Vitamin C, Omega Guard, Vitamin E, ESP, Alfalfa, Vivix, Collagen Powder dan B Complex. Penggunaan set penjagaan kulit juga mestilah seiring disamping makan semua vitamin yang Cik Long sebut di atas tadi.

Nak cantik kan?
Tentulah kena berkorban wang, masa dan tenaga untuk beli, jaga waktu makan dan tidak bermalas-malasan untuk terus istiqamah mengamalkan pemakanan vitamin.

Kalau tidak mampu untuk memiliki semua sekalipun, pastikan stok Vita-C Shaklee berada di rumah. Ianya bukan sahaja mencantikkan kulit malah boleh bertindak sebagai penadol jika demam. 2 dalam 1.

Kalau Vita C pun malas korang nak makan, tak dopek la den nak nolong.

Cik Long berUsaha untuk
#Awet Muda dan #Kulit Cantik

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s