Urus Program

Diari 14 Disember 2017

Lagi 16 hari nak menjengah pusingan baru mengelilingi sang suria. Rasa bertahun tak pos ke sini, ni baru nak menyala balik. 🤣

Awal bulan hari tu, Cik Long sibuk dengan pelbagai hal, sampaikan tak sempat nak kemaskini apa-apa berita di Diari Cik Long Yani.

Tambahan pula, musim tengkujuh ini membuatkan Cik Long bertukar kepada mode STANDBY, yang mengakibatkan kita tidak begitu beria-ria sangat.

HP pulak asyik hang jer…. jadi Cik Long tak nak paksa-paksa sangat, takut nanti merajuk terus tidak boleh hidup. 😝 Ai masih sayang lagi ngan hp tu walaupun pen dah hilang entah ke mana.

InsyaAllah bulan Januari nanti, ada 2 projek yang perlu Cik Long buat. Banyak persiapan itu ini yang perlu dibuat. Nantikan pengumuman yang Cik Long akan buat nanti ye semua.

Walaupun sesibuk mana sekalipun, Cik Long akan pastikan tetap mengambil supplemen secukupnya. Untuk staff, Cik Long beli dan letak di pantri pejabat. Kalau staff sakit, kang susah kita nak buat kerja… ye tak? Staff yang SIHAT, InsyaAllah akan memudahkan gerakerja projek kita nanti.

Jualan Shaklee tetap berjalan macam biasa walaupun sibuk tahap Ultraman melawan reksase. 😂 Uols boleh order melalui https://mssg.me/ciklongyani

Oh ya, lupa nak bagitahu. Bonus Shaklee dah masuk hari ni tau…

Salam sayang ❤,
Cik Long Yani

http://www.CikLongYani.com
http://CikLongYani.wasap.my

#DiariCikLongYani
#JanuariMenunggu