:: Vita-E Complex ::, :: Vivix ::, Kelantan Sejahtera Untuk Islam, Kerajaan Negeri Kelantan, Program 2017, Sihat Fizikal, Sihat Masa, vita-e complex, Vivix

Kad masuk ke Sidang DUN Kelantan

Beginilah rupanya kad kebenaran untuk masuk ke Sidang Dewan Undangan Negeri Kelantan.

Permohonan kebenaran untuk masuk hendaklah dibuat secara bertulis. Biasanya Cik Long dapat masuk dengan hanya menunjukkan kad kakitangan tetapi kebetulan NGO yang Cik Long sertai ada buat permohonan untuk masuk mendengar perbahasan Sidang DUN, mereka terlupa yang Cik Long dapat masuk secara automatik tanpa memerlukan kad ini.

Jadi, inilah kali pertama dalam sejarah, Cik Long dapat kad ini. 😀 Best jugak kan?

Peringatan ini berkaitan dengan kot etika pemakaian, peraturan yang mesti dipatuhi dan juga larangan seperti tidak dibenarkan merokok.

Tetapi kekadang ada pelawat yang besar kepala yang menghisap rokok di kawasan luar bangunan. Samada mereka ini tidak mempunyai kepandaian membaca atau otak mereka berada di lutut. Wallahuaklam.

Cik Long biasanya akan mengelak daripada bertembung dekat dengan perokok sebegini kerana bau asap rokok boleh menyebabkan Cik Long pening seharian. Udahnya kerja mencatat isi penting perbahasan ADUN tidak tercatit pula nanti. Siapa yang susah? Ai la yang susah kena tengok balik rakaman sidang DUN nanti 🙁

Wahai perokok, silalah berhenti merokok kerana ianya menyusahkan orang ramai. Nah ini tips untuk berhenti merokok, boleh klik TIP BERHENTI MEROKOK.

Cik Long juga nak cadangkan pemakanan sihat melalui supplemen bagi membantu perokok sekalian. Jangan ngada-ngada kata mahal pulak.

Pertamanya adalah Vita-E Complex  :
Vitamin E ini telah dapat membantu membuang nikotin dari dalam darah dan boleh membantu membaiki sel tubuh badan kesan daripada aktiviti merokok.

vita-e-complex-2
Testimoni : Sumber
testi-0testi-1testi-2testi-3testi-4

Keduanya adalah Vivix :
Vivix adalah supplemen yang mengandungi antioksidan yang sangat tinggi (6000 ORAC) dan berupaya membantu mengeluarkan nikotin dari dalam darah dengan lebih baik dan cepat.
fb_img_1512805157658122602140.jpg
Ikuti testimoni di dalam video di bawah :

Cik Long nak tanya sikit.

Berapa harga sekotak rokok?

RM13.00

Berapa jumlah wang yang dibelanjakan untuk rokok sebulan?

RM13 x 30 = RM390

Ada hari-hari yang anda stress atau banyak kerja, jadi rokok 2 kotak sehari.

RM13 x 40 = RM520

Jadi kali ini, Cik Long harap anda berbelanjalah untuk HIDUP, bukan berbelanja untuk MATISumber

Macamana nak beli?
Hanya klik SET BERHENTI MEROKOK untuk dapatkan supplemen yang membantu anda berusaha berhenti merokok dan mengembirakan orang tersayang.

Cik Long boleh dihubungi di SINI kalau ada nak tanya apa-apa ye 😀