Adnin Naim blog

aku, sukarelawan & Nisa’ Games 2007

dari blog #AdninNaim : https://adninaim.wordpress.com/2007/02/26/aku-sukarelawan-nisa-games-2007/ ***************************************************************************** Adyn, tlg summarize Nisa’ Games untuk akak…! uishh… berat tanggungjawab ni, disebabkan masa yang ada aku disibukkan dgn majlis pghargaan untuk petugas Nisa’ Games, so aku berjanji akan cerita secara bertulis dlm blog aku… erm… hari ni, aku bersyukur krn ada masa sedikit sambil mendengar Sidang DUN yang panas… Continue reading aku, sukarelawan & Nisa’ Games 2007

Adnin Naim blog

ayoh ku di hospital…

dari blog #AdninNaim : https://adninaim.wordpress.com/2007/02/21/ayoh-ku-di-hospital/ ***************************************************************************** Semalam ayah ku di HPRZ 2 Wad Chempaka, Kubikel D, katil 20… nak jadi crite terkena sabit yang dia guna mencerut rumput untuk kambing2 kesayangannya… Disebabkan kitaorang adik bradik yang ada kat rumah tak reti bawa keta… so ayah aku sendiri yang drive g spital… hahaha lawak pulak bile… Continue reading ayoh ku di hospital…

Adnin Naim blog

Ucapan TAHNIAH untuk Nisa’ GAMES

dari blog #AdninNaim : https://adninaim.wordpress.com/2007/02/20/ucapan-tahniah-untuk-nisa-games/ ***************************************************************************** TAHNIAH atas kejayaan penganjuran Nisa’ Games. lepas ni boleh rancakkan lagi ‘komuniti’ Nisa dengan buat jalinan Nisa Gang (I.Halim) Sy adalah org yg b’tuah krn t’pilih m’jd sukarelawan krn ramai lg sedih krn tak t’pilih,sy hrp k.yani akan maklum kpd sy jk NISA’ anjur prog…NISA’ BOLEH… takbir (014-8319330) Sama2.… Continue reading Ucapan TAHNIAH untuk Nisa’ GAMES

Adnin Naim blog

Di Pulau Melaka

dari blog #AdninNaim : https://adninaim.wordpress.com/2007/02/11/di-pulau-melaka/ ***************************************************************************** Pagi ni aku dikejutkan dengan alarm henset baru (yang terpaksa aku beli…. coz henset yang lama terkena ombak masa jalan2 di PCB hari tu)… erm dah kul 5 pagi… rasa malas bercampuraduk dengan sakit kepala tambahan pulak sejuk… lagi lah malas nak bangun… mengingatkan pagi ni semua pimpinan Nisa’ Kelantan… Continue reading Di Pulau Melaka