Adnin Naim blog

Antara Hilang & Kehilangan

dari blog #AdninNaim : https://adninaim.wordpress.com/2007/01/31/antara-hilang-kehilangan/

************************************************************************************

Semenjak dua menjak ni, ada beberapa barang aku yang hilang,pening gak nak mencari…

mula2 nota aku yang berkaitan dengan checklist kerja pejabat n personal life hilang, then thumdrive 1G pulak hilang selepas aku siapkan watikah perlantikan Nisa’….

selepas tu dengan tidak semena2 butang baju kesayangan aku pulak hilang masa miting di IT, ntah kat mana jatuh…

nampak kecik je, tapi penting… semuanya ada kaitan dengan gerakerja semasa aku… jammed gak bila semua maklumat yang diperlukan hilang….

isk geram gak ngan kecuaian diri sendiri…

Adakah aku perlu bersedih dengan kehilangan barang2 ini?