Antara Hilang & Kehilangan

Antara Hilang & Kehilangan

dari blog #AdninNaim : https://adninaim.wordpress.com/2007/01/31/antara-hilang-kehilangan/ ************************************************************************************ Semenjak dua menjak ni, ada beberapa barang aku yang hilang,pening gak nak mencari… mula2 nota aku yang berkaitan dengan checklist kerja pejabat n personal life hilang, then thumdrive 1G pulak hilang selepas aku siapkan watikah perlantikan Nisa’…. selepas tu dengan tidak semena2 butang baju kesayangan aku pulak hilang masa …

Catatan perjalanan hidup 2,3 hari ni

Catatan perjalanan hidup 2,3 hari ni

dari blog #AdninNaim ******************************************************************** Balik dari Dabong hari khamis tu – masuk pejabat – balik rumah – pastu keluar ke Pantai Melawi, hadiri prog, tido kat sana – esoknya balik rumah – malamnya hadir miting Nisa’ Games d VN, tido kat sana – pepagi lagi lepas hujan, balik rumah – petangnya pula hadir miting lagi …

Di Dabong

Di Dabong

dari blog #AdninNaim https://adninaim.wordpress.com/2007/01/26/di-dabong/ ***************************************************************************** Seperti yang dijangkakan, perjalanan ke Dabong semalam membuatkan kami lewat sampai. Kira2 jam 6.30petang (drama Mutiara Hati dah start tapi tak boleh tengok huwaaaa) Kami menginap di Rumah Rehat Majlis Daerah Kuala Krai Selatan (sekarang telah ditukar nama Majlis Daerah Dabong). Rumah Rehat ni dirasmikan oleh Menteri Besar Kelantan, Dato’ …

yang pertama

yang pertama

dari blog #AdninNaim https://adninaim.wordpress.com/2007/01/25/yang-pertama/ ***************************************************************************** بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum wrt wbt =) Ini merupakan posting yang pertama dari aku bagi blogspot ini… Blog ini bukanlah yang pertama yang aku create… aku sendiri pun tak tahu dah brapa banyak blog yang aku buat… kebanyakannya untuk member2… erm…tak ingat sungguh, jika ada masa untuk kira, aku …